Day 5: Lazy Wednesday in Lauterbrunnen

Woensdag 16 september

Vandaag nemen we een dagje rust. Rond 9u15 worden we wakker en drinken we een koffietje met een milka koekje op het terras. De zon is weer mooi van de partij en de schaapjes staan met zijn allen te grazen in de weide. Heerlijk zo een ochtend op het gemak. 


Ondertussen wassen we al wat kledij, terwijl ik de blog nog wat bijwerk. Rond de middag eten we een kleine lunch en daarna wandelen we op het gemak naar Lauterbrunnen. Wist je trouwens dat J.R.R Tolkien zijn inspiratie voor Rivendell heeft gehaald tijdens een schooluitstap in Lauterbrunnen? Het heeft wel meer en meer iets magisch en elfachtig uitzicht. 

In het stadje Lauterbrunnen wandelen we kort rond om vervolgens inkopen te doen bij de COOP. Vanavond gaat Tom zelfgemaakte spaghettisaus maken! We kopen nog broodjes, beleg en wat aperitief voor de komende dagen. 

Terug in het appartement laden we onze boodschappen uit en wandelen nog even naar het kampeerwinkeltje verderop. We kopen nog een kleinigheidje en wandelen terug naar het appartement langs de schaapjes. 


Ik werk verder aan de blog, terwijl Tom kookt. We smullen van de heerlijke spaghetti en bereiden onze uitstap voor morgen voor. 

De hint voor de uitstap van morgen, kunnen we zelfs bekijken op film! Uiteraard met nog een klein stukje Toblerone. 


Tot morgen! 😉

Weer: 11 – 24 °C, zonnig 

Reacties

  1. Ok neem zo een schaap mee als compagnon voor Teddy! Ze zijn veel te schattig, die kleuren!! en wellicht ohzo zacht <3 kan me al inbeelden hoe Teddy er tussen uitziet <3

    Laatste foto: Toblerone fabriek? Denk dat ik daar al over gelezen heb... toch wel voorstander van Milka, maar is wellicht te ver... Alhoewel toblerone niet slecht is tuurlijk! Ben het verhaal van de jb film vergeten en dus gegoogled :x Bern, Mürren en Piz Gloria, Zwitserland. zal die dus nog eens moeten bekijken...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten